کد خبر: 4284948
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
رئیس جهاددانشگاهی اردبیل:

زمینه تعاملات جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی اردبیل فراهم شود

حسام رسولی با اشاره به وجود ظرفیت‌های مناسب برای همکاری و هم‌افزایی بین جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، بر تقویت تعاملات آموزشی، فرهنگی، علمی و پژوهشی میان این دو نهاد علمی ـ آموزشی تأکید کرد.

نشست رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل با رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی اردبیل، ششم خردادماه در نشست مشترک با رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی این استان اظهار کرد: جهاددانشگاهی در سطح کشور با انعطاف و دامنه فعالیت گسترده‌تری نسبت به بسیاری از مراکز علمی فعالیت می‌کند و به‌عنوان بازوی علمی و آموزشی دانشگاه‌ها، آمادگی کامل برای همکاری‌های علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی با دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان را دارد.

وی با اشاره به مزایای نظام پودمانی در دانشگاه جامع علمی‌کاربردی افزود: با توجه به مهارت‌محور بودن آموزش در این دانشگاه، پیشنهاد می‌شود رشته‌های جدید و کاربردی متناسب با نیاز‌های استان تعریف و راه‌اندازی شود تا بخشی از خلأ‌های مهارتی موجود برطرف شود.

رئیس جهاددانشگاهی اردبیل همچنین با اشاره به سابقه این نهاد در برگزاری آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت گفت: جهاددانشگاهی به‌عنوان یکی از نهاد‌های معتبر در عرصه آموزش‌های مهارت‌محور، از آمادگی لازم برای همکاری با دانشگاه جامع در این زمینه برخوردار است و گواهی‌های آموزشی آن از ارزش ملی و بین‌المللی برخوردارند.

رسولی برگزاری برنامه‌های فرهنگی جریان‌ساز نظیر مسابقات مناظره دانشجویی، مسابقه ارائه سه‌دقیقه‌ای، فصل سخن و... را از جمله ظرفیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی دانست و اظهار امیدواری کرد که دانشجویان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی نیز حضور پررنگ‌تری در این برنامه‌ها داشته باشند.

وی همچنین فعالیت‌های مشترک در قالب کانون‌های فرهنگی دانشجویی، کارگروه‌ها و رویداد‌های تخصصی، پژوهش‌های علمی و آموزش‌های تخصصی را از دیگر زمینه‌های مناسب برای تعامل مشترک دو نهاد برشمرد.

در ادامه این نشست، کیومرث سفیدی، رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان اردبیل با بیان اینکه جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع از قرابت علمی و آموزشی مناسبی برخوردارند، گفت: با شناسایی دقیق زمینه‌های همکاری، می‌توانیم فراتر از مرز‌های یک دانشگاه معمولی فعالیت کنیم.

وی تأکید کرد: ظرفیت همکاری دانش‌بنیان با جهاددانشگاهی، نسبت به سایر مراکز علمی، در این نهاد علمی و فرهنگی بیشتر احساس می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی استان همچنین از عزم جدی این دانشگاه برای تدوین رشته‌های جدید کاربردی خبر داد و افزود: رویکرد ما تعریف رشته‌هایی است که با نیاز‌های بازار و اولویت‌های استان همخوانی داشته باشد. اگر بتوانیم چنین رشته‌هایی را طراحی و اجرا کنیم، در حل بسیاری از مشکلات و نیاز‌های استان نقش‌آفرین خواهیم بود.

سفیدی همچنین از سازمان دانشجویان، انتشارات جهاددانشگاهی، رسانه‌های وابسته، مرکز رشد و سایر ظرفیت‌های این نهاد فرهنگی به‌عنوان زیرساخت‌هایی مناسب برای توسعه همکاری یاد کرد و خواستار تنظیم و امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دو نهاد شد.

انتهای پیام
captcha