به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی اردبیل، ۲۳ اسفندماه در اولین جلسه راهاندازی مجمع خیرین حامی کارآفرینی جهاددانشگاهی استان اردبیل که در سالن اجتماعات این نهاد برگزار شد، با اشاره به مأموریتهای معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی تلاش میکند در زمینههایی که خلأهای کاری وجود دارد و نیازهای جدی مردم و جامعه در آنجا مشهود است به تناسب ظرفیتها و قابلیتهایی که دارد ورود پیدا کند.
وی افزود: امروزه بیکاری یکی از معضلات کشور و استان است؛ چنانچه متأسفانه در شاخص فلاکت که ترکیبی از نرخ بیکاری و تورم است، استان اردبیل از استانهایی است که شرایط نامطلوبتری دارد.
رسولی ادامه داد: از طرف دیگر انتظار اینکه این مسئله را دولت بتواند به تنهایی حل کند، واقعبینانه نیست و باید دولت و مردم در کنار هم این مشکلات را مرتفع کنند و هر چقدر نیرو و توان مردمی بیشتر پای کار بیاید این مسائل بهتر حل خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: با درک این مسائل جهاددانشگاهی با دعوت از تعدادی از خیرین گرانقدر که اهل علم و فضیلت هم هستند اقدام به تشکیل مجمع خیرین حامی کارآفرینی کرده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه جهاددانشگاهی در زمینه آموزشهای مهارتی سابقه و ظرفیت بسیار خوبی دارد و همچنین ایجاد مرکز نوآوری و فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور، امید است با تشکیل و فعالیت مجمع خیرین کارآفرینی، زنجیره خلق ارزش و کارآفرینی در جهاددانشگاهی بیش از پیش تکمیل شود.
رسولی ادامه داد: ضمن اینکه جهاددانشگاهی از امسال جزو ۱۴ دستگاهی است که افراد جویای کار را به دریافت وام اشتغال معرفی میکند، اما متأسفانه بانکهای عاملی که به جهاددانشگاهی معرفی شدهاند با طرح مسئله کمبود منابع مالی، خیلی کم توانستهاند به تکالیف خود عمل کنند.
وی افزود: امیدواریم با فعالیت مجمع خیرین حامی کارآفرینی و جلب مشارکتهای مردمی و خیری بتوانیم از روی احساس مسئولیت اجتماعی در حل معضل بیکاری در استان بیش از پیش یاریگری کنیم.
در ادامه رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل در مورد همکاری مشترک ادارهکل اوقاف و امور خیریه، جهاددانشگاهی، شهرداری و فرمانداری در خصوص تأسیس مجتمع تحقیقاتی و درمانی در زمینه درمان ناباروری و زمینههای مرتبط با برند مشترک اوقافی باتمان قلیج و جهاددانشگاهی و شروع عملیات اجرایی تفاهمنامه و آماده شدن به موقع نقشه مجتمع درمانی توضیحاتی ارائه داد و در این رابطه از حسن نیت و جدیت مدیرکل اوقاف و امور خیریه و همکارانشان، شهردار، فرماندار قبلی و کنونی اردبیل، دانشگاه علوم پزشکی، همچنین حمایتهای نماینده ولی فقیه و استاندار قدردانی کرد.
حجتالاسلام والمسلمین مهدی ستوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان نیز در این جلسه با اشاره به حسن تعامل و همکاری با جهاددانشگاهی بهعنوان یک نهاد علمی انقلابی، خیرین دعوت شده به مجمع را افرادی اهل دانایی در کنار خیر بودن دانست و اظهار کرد: مصمم هستیم مجتمع تحقیقاتی درمانی که در راستای عملیسازی نیت واقف مرحوم باتمان قلیج است را با مشارکت جهاددانشگاهی و حمایت مسئولان استانی بهویژه شورای شهر، شهردار، فرمانداری و استانداری در عالیترین کیفیت و استانداردهای روز و با آیندهنگری احداث شود.
وی همچنین در خصوص ملاحظات بهرهگیری بهینه از فضای موجود و تأثیرگذاری خدمات آن در حل معضل ناباروری که متأسفانه آمار آن نگرانکننده بوده و در حال افزایش هم است و تأثیرگذاری این پروژه در عمران و آبادانی مناطق کمبرخوردار و ارتقای منزلت مناطق کمبرخوردار نیز مطالبی را بیان کرد.
در ادامه جلسه سیدمحمد سیدهاشمی از اعضای شورای شهر اردبیل با تقدیر از همافزایی ادارهکل اوقاف و امور خیریه و جهاددانشگاهی در پروژه مشترک مجتمع تحقیقاتی درمانی، ضمن ارائه پیشنهاداتی در مورد بهینهسازی نقشه مجتمع مذکور، اعلام آمادگی کرد که بهطور ویژه در اجرایی شدن عملیات پروژه همکاری داشته باشند و حتماً شورای شهر از این قبیل فعالیتهای خیری و درمانی در شهر بهصورت جدی حمایت میکند.
وی همچنین خواستار سرعت در اجرایی شدن این پروژه به لحاظ تورم و افزایش قیمتها شد.
قائمیان، رئیس کانون کارشناسان استان اردبیل نیز در این جلسه ضمن استقبال از همکاری کارشناسی بهصورت رایگان در کارهای مجتمع تحقیقاتی درمانی و اعلام نظر کارشناسی در خصوص زمین وقفی مرحوم باتمان قلیج، پیشنهاداتی در مورد مجمع خیرین کارآفرینی ارائه داد.
همچنین در این جلسه اسبقیان در خصوص ملاحظات قانونی و لزوم توجه به نظر کارشناسان وزارت بهداشت درمان و علوم پزشکی علاوه بر نظرات کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تأکید کرد.
امیرپور از دیگر مدعوین جلسه نیز با اشاره به نمونه بیمارستان خیری ساخته شده در زنجان و لزوم الگوبرداری از نمونههای مطلوب، پیشنهاداتی را در خصوص ملاحظات تأسیس مراکز درمانی ارائه داد.
فرشید پاسدار، رئیس مرکز تخصصی مطالعات شهری جهاددانشگاهی، نقشه اولیه آماده شده برای مجتمع تحقیقاتی درمانی را که در هشت طبقه در قالب دو طبقه منفی زیر زمین و شش طبقه مثبت از سطح زمین را توضیح داد و پس از آن نظرات و پیشنهادات اعضای جلسه ارائه شد و مقرر شد نقشه با همکاری کارشناسان فنی ادارهکل اوقاف نهایی شود.
در پایان اساسنامه تدوین شده در خصوص مجمع خیرین حامی کارآفرینی در اختیار مدعوین قرار گرفت و مقرر شد در جلسه بعدی که در فروردینماه سال آینده برگزار میشود در خصوص ساختاردهی و سایر برنامهها و طرحهای ممکن در مجمع خیرین حامی کارآفرینی جهاددانشگاهی استان اردبیل تدابیر لازم اتخاذ شود.
این مجمع که با همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان راه اندازی میشود، تمامی معاونتهای جهاددانشگاهی نیز همگام و همافزایی داشته و در شبکهسازی این حرکت خیر مشارکت میکنند.
انتهای پیام