کد خبر: 4271369
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
در آستانه روز بزرگداشت شهدا

مدیرکل کانون پرورش فکری اردبیل با سه ایثارگر جانباز دیدار کرد

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل به همراه جمعی از مسئولان این استان، 21 اسفندماه در آستانه روز بزرگداشت شهدا با سه تن از جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس دیدار کرد.

دیدار مدیرکل کانون پرورش فکری اردبیل با سه ایثارگر جانبازبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل، ملیحه ملک‌زاده فرد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل، 21 اسفندماه در آستانه روز بزرگداشت شهدا، به همراه جمعی از مسئولان با سه تن از جانبازان سرافراز دوران دفاع مقدس سهراب دانشی، سلیم جهاندیده و گرشاد جوادی دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و قدردانی از ایثارگران اظهار کرد: امنیت و آرامش امروز کشور، حاصل ازخودگذشتگی و فداکاری شهدا و جانبازانی است که با ایثار و رشادت، عزت و سربلندی ایران اسلامی را حفظ کردند.

وی جانبازان را نماد صبر، استقامت و ایستادگی دانست و افزود: حضور در کنار خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، فرصتی ارزشمند برای درک بهتر معنای واقعی ایثار و فداکاری است. وظیفه ماست که با الگو گرفتن از این عزیزان، در مسیر آبادانی و پیشرفت کشور گام برداریم و مسئولیت خود را در قبال نسل آینده به‌درستی ایفا کنیم.

در این دیدار، جانبازان گران‌قدر سهراب دانشی، سلیم جهاندیده و گرشاد جوادی به بیان خاطراتی از دوران هشت سال دفاع مقدس پرداختند و از رشادت‌های رزمندگان اسلام سخن گفتند.

در پایان مدیرکل کانون پرورش فکری استان اردبیل با اهدای لوح تقدیر و هدیه از این سه جانباز قدردانی کرد و بر لزوم پاسداشت یاد و خاطره شهدا و تکریم ایثارگران تأکید کرد.

انتهای پیام
captcha