کد خبر: 4269486
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۷

اولین گام برای اجرای طرح «قرار همدلی بچه‌های مسجد» در اردبیل برداشته شد

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل از ابلاغ دستورالعمل اولین «قرار همدلی بچه‌های مسجد» به کانون‌های مساجد استان خبر داد.

محمدرضا توانا، سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل، محمدرضا توانا، سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل ۱۳ اسفند ماه با اعلام این خبر گفت: دستورالعمل اولین «قرار همدلی بچه‌های مسجد» به کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل در ۶ بسته پیشنهادی با هدف انسجام‌بخشی به برنامه‌های ماه مبارک رمضان ابلاغ شد.

 سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل با اشاره به اینکه «مسجد پایگاه قرآنی» از الزامات اجرایی در برنامه‌های قرآنی است، تصریح کرد: شمیم عطر قرآن در مساجد باید با محوریت فعالان کانون‌های مساجد پراکنده شود و مدیران مسئول در این زمینه اهتمام ویژه‌ای داشته باشند تا محافل جزءخوانی قرآن کریم با محوریت محلات بیش از پیش رونق بیشتری بگیرد.

توانا اظهار کرد: مشارکت در ویژه برنامه «زندگی با آیه‌ها» یکی از طرح‌های جامع و مردمی از جمله فعالیت‌هایی است که مدیران مسئول باید اهتمام داشته باشند تا با مشارکت بچه‌های مسجد بتوان در اجرای هر چه موفق‌تر آن اقدام شود و عموم مردم با امتیاز‌های این طرح آشنا شوند.

وی عنوان کرد: اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها»، بزرگداشت مناسبت‌های ماه مبارک رمضان، ترویج کتاب و کتابخوانی، مواسات و همدلی، تولیدات رسانه‌ای و «مسجد، کانون نشاط» از جمله ۶ بسته مشخص شده برای این طرح است.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد استان اردبیل ادامه داد: مدیران مسئول با ثبت گزارش فعالیت‌های در سامانه بچه‌های مسجد، می‌توانند از حمایت‌های نقدی ستاد از کانون‌های برتر، اهدای خدمات فرهنگی و جوایز به نفرات برتر شرکت‌کننده در مسابقات بهره‌مند شوند.

توانا تصریح کرد: بازتاب این فعالیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی زمینه‌ای برای رونق بیش از پیش برنامه‌های قرآنی است و نوجوانان و جوانان مسجدی در این زمینه همت بیشتری از خود نشان دهند.

انتهای پیام
captcha