کد خبر: 4268096
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۹

اردبیل رتبه برتر کشوری را در جشنواره «امامت و مهدویت» کسب کرد

مسئول امور رسانه و روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان اردبیل از کسب رتبه اول کشوری در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با محوریت رسانه و دیجیتال خبر داد.

مرتضی قبادی، مسئول امور رسانه و روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان اردبیل، مرتضی قبادی، مسئول امور رسانه و روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان اردبیل  ششم اسفند ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای اجرای چهارمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، اردبیل میزبان این دور از جشنواره با محوریت انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال بود.

وی، ترویج فرهنگ مهدویت را از اهداف مهم این جشنواره برشمرد و گفت: جشنواره امامت و مهدویت در اردبیل از مردادماه آغاز شد و در هفته اول اسفند ماه به ایستگاه پایانی رسید.

وی، به همکاری این اداره کل با معاونت امور مدارس سما در اجرای این جشنواره اشاره کرد و افزود: تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ اثر به دبیرخانه ارسال شد.

قبادی افزود: در اردبیل تعداد ۵۶ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب و با لوح سپاس، تندیس و هدایایی از آنان تجلیل شد.

وی از کسب رتبه اول کشوری در این جشنواره خبر داد و گفت: طی ارزیابی‌ها و مطابق نظر هیئت داوران جشنواره، اردبیل در بین ۶۲ معاونت سمای برگزارکننده این جشنواره موفق به کسب رتبه اول کشوری و در مراسمی در شهر مقدس قم با اهدای لوح سپاس، تندیس و هدایایی از استان اردبیل تجلیل شد.

جشنواره امامت و مهدویت با همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل و معاونت امور مدارس سما استان و با مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد.

انتهای پیام
captcha