به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، رقیه یوسفی، معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا (س) خلخال، اظهار کرد: کرسیهای آزاداندیشی یکی از اساسیترین نیازها برای تقویت فکری دانشپژوهان در جوامع علمی محسوب میشوند و آزاداندیشی اصولی و واقعی در این فضاها مقدمهای برای توسعه و تولید علم است.
وی افزود: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، امروز آزادی فکر و بیان در کشور وجود دارد. آنچه در کرسیهای علمی اهمیت دارد، برگزاری آن به معنای واقعی کلمه است، بهگونهای که منتج به توسعه یا تولید علم شود. این امر باید در محیطهای علمی، اعم از دانشگاه و حوزه، محقق شود.
معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا (س) خلخال با بیان اینکه ایجاد فضای گفتمانی سالم در مجموعههای علمی باعث نشاط، تکاپو و پویایی میشود، تصریح کرد: فضای کرسی آزاداندیشی در جوامع علمی، فضایی است که در آن تمامی حاضران، اعم از شرکتکنندگان و برگزارکنندگان، به تفکر، تعقل و جهتگیری درباره موضوع کرسی میپردازند.
یوسفی درخصوص نحوه برگزاری این کرسی علمی گفت: کرسی با عنوان «راهکارهای انتقال مفاهیم دینی به نوجوانان و جوانان» در مدرسه علمیه الزهرا (س) خلخال برگزار شد. در این نشست، حجتالاسلام حسین مولاپور بهعنوان ارائهدهنده و کبری نباتی بهعنوان مجری کارشناس حضور داشتند.
وی افزود: در این کرسی، یکی از اساسیترین ویژگیهای آموزش مفاهیم دینی به نوجوانان و جوانان، وجود گرایش دینی و میل آنها به امور مذهبی عنوان شد. همچنین، اساتید به تبیین اصول و روشهای صحیح و کارآمد در انتقال مفاهیم دینی به این گروه سنی پرداختند.
انتهای پیام