کد خبر: 4261139
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳

ایجاد 2435 فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد اردبیل

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) اردبیل گفت: طی ۱۰ ماه گذشته، برای دو هزار و ۴۳۵ نفر از مددجویان این نهاد اشتغال ایجاد شده است.

نژاد جواد، معاون اشتغال و خوکفایی کمیته امداد استان اردبیلبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی(ره) اردبیل، جهانبخش نژادجواد، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی‌(ره) اردبیل، دوم بهمن‌ماه در سخنانی با تأکید بر اهمیت اشتغال پایدار برای مددجویان اظهار کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی و توانمندسازی اقتصادی افراد تحت پوشش یکی از اولویت‌های اصلی کمیته امداد است.

وی با قدردانی از همکاری بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال و خودکفایی افزود: در این مدت، ۲۸۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان پرداخت شده است که نقش مهمی در توسعه اشتغال‌زایی داشته است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اردبیل با بیان اینکه طی ۱۰ ماه گذشته، برای دو هزار و ۴۳۵ نفر از مددجویان این نهاد اشتغال ایجاد شده است، تصریح کرد: بیشترین اشتغال مددجویان در حوزه‌های دامداری، قالیبافی، کشاورزی و خدمات بوده است که از جمله مشاغل پایدار و درآمدزا به‌شمار می‌روند.

نژادجواد همچنین به برنامه‌های حمایتی این نهاد در زمینه کاریابی اشاره کرد و گفت: در راستای حمایت از اشتغال مددجویان، کمیته امداد سهم بیمه کارفرمایی ۵۵ مددجو را بر عهده گرفته و آنان را به بنگاه‌های اقتصادی معرفی کرده است.

وی افزود: چنانچه کارفرمایان استان نیروی کار مورد نیاز خود را از بین مددجویان کمیته امداد تأمین کنند، این نهاد متعهد می‌شود که سهم بیمه کارفرمایی آنها را به مدت دو سال پرداخت کند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اردبیل در پایان بر ضرورت همکاری بیشتر کارفرمایان و نهاد‌های اقتصادی برای توسعه اشتغال پایدار تأکید کرد و از ادامه حمایت‌های این نهاد در مسیر توانمندسازی مددجویان خبر داد.

انتهای پیام
captcha