به گزارش ایکنا از اردبیل به نقل از روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خلخال، جشن میلاد کوثر بهمناسبت گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و روز مادر با حضور اقشار مختلف مردم، دوم دیماه بعد از نماز مغرب و عشا به همت اداره تبلیغات اسلامی خلخال و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.
این مراسم با هدف پاسداشت مقام حضرت فاطمه زهرا(س) و معرفی ایشان بهعنوان الگوی زن کامل مسلمان بهعنوان راهنمای بانوان در جامعه امروزی و نقش بزرگ بانوان در صدر تاریخ اسلام و تکریم مادران برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین رضا قدسی، امام جمعه خلخال در این مراسم که در سالن همایش اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد، گفت: دشمنان عصر حاضر تلاش میکنند با هدف قرار دادن محور و مرکز خانوادهها، یعنی بانوان جامعه، برای ایجاد فاصله مردم بهخصوص بانوان با اعتقادات دینی و فرهنگی خود جهت دستیابی به اهداف پلید و حذف دین از خانواده و جامعه است.
وی بیان کرد: خانواده کوچکترین نهاد جامعه و مادران نیز محور کانون گرم خانواده هستند و تربیت فرزندان سالم و صالح نتیجه تلاش مادران الگو گرفته از زندگانی و سیره اخلاقی حضرت فاطمه زهرا(س) است.
انتهای پیام