کد خبر: 4244120
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴

تجلیل از ایده‌های برتر رویداد «نوآوری اجتماعی» در اردبیل

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل گفت: از ۵۴ ایده راه‌یافته به رویداد «نوآوری اجتماعی»، پنج ایده به عنوان ایده‌های برتر معرفی شد.

نگارخانه خطایی اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، رضوان باقلاچی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل، سوم آبان‌ماه، در آئین اختتامیه رویداد «نوآوری اجتماعی» که در سالن خطایی مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، با حضور فعالان اجتماعی و مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: طرح‌هایی که به دنبال ایجاد امید، توسعه و پیشرفت، آبادانی و بهبود کیفیت زندگی افراد بودند، پس از داوری و بازبینی در این رویداد مورد توجه و تجلیل قرار گرفتند. در مجموع ۵۴ اثر به مرحله داوری راه‌یافته و پنج ایده به عنوان ایده برتر مورد تجلیل قرار خواهد گرفت.

وی بیان کرد: طرح‌ها و ایده‌هایی که به دبیرخانه در قالب این رویداد نوآوری ارائه شده است، به نحو احسنت از آن‌ها استفاده شده و در مجموعه جلسات از طرح‌های موفق بهره‌برداری شود.

جهاددانشگاهی؛ پیشرو در حوزه نوآوری

حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، افزود: پیشرفت در هر موضوعی به نوآوری نیازمند است و جهاددانشگاهی اردبیل با همکاری همکاران در سازمان و اداره کل امور اجتماعی استانداری درباره این رویداد اجتماعی که ماه‌ها است، برنامه‌ریزی شده، همواره در حوزه نوآوری‌های اجتماعی پیشرو و پیشتاز هستند.

وی بیان کرد: امروز شاهد تلاش چندین ماهه در بخش جذب ایده‌ها، مرحله داوری و انتخاب داوران در مسائل اجتماعی هستیم و می‌توان گفت این ۵۴ اثر به مرحله داوری و پنج اثر به عنوان منتخب با ریزبینی و دقت بسیاری انتخاب شده‌اند. 

رسولی یادآور شد: امید است با این همت‌ها در بخش اجرایی و عملیاتی بتوانیم رسالتمان را ایفا کرده و یکی از عوامل سازنده اجتماعی در این حیات طیبه باشیم.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: با رهنمودهای مقام معظم رهبری ما بایستی به قله‌های پیشرفت نایل بشویم و این پیشرفت بایستی همه‌جانبه باشد، اگر در حوزه‌های علمی، نوآوری، صنعتی، اقتصادی و ... پیشرفت کنیم و در حوزه‌های دیگر پسرفتگی داشته باشیم، این رشد، رشد سرطانی و یک دردسر عظیم اجتماعی است.

وی گفت: نوآوری در سه قالب اکتشافات به معنی داشتن دانش به موضوعات و پدیده‌های مجهول، اختراعات به معنی ساختن چیزهایی که قبلا به ثبت نرسیده است و ابتکارات به معنی راه حل‌ها و روش‌هایی است که در حل مشکلات به کار می‌رود و قاعدتا منشأ آن اجتماعی و فرهنگی است.

کاظم دبیر، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل، گفت: مسائل اجتماعی هم بنا بر پیچیدگی جوامع و امورات دشوارتر و رسیدگی به این امورات نیز وسیع‌تر و پیچیده‌تر می‌شوند و تنوع و تکثر و اقلیم و بومی نیز دخیل بر این مسائل اجتماعی هستند.

وی افزود: رویداد نوآوری اجتماعی، اولین رویداد با هدف مشارکت اجتماعی بوده و امید است، نقطه آغاز رویدادها و طرح های دیگر در خصوص حمایت از ایده‌ها و طرح‌های فرهنگی و اجتماعی باشد و به سرانجام برسد.

دبیر یادآور شد: مشتری تمامی این ۵۴ ایده هستیم و تک به تک این ایده‌ها را در دستگاه‌های اجرایی در مدت زمان کوتاه از هفته آینده با همکاری معاونت امور اجتماعی استانداری و همکاران پیگیری خواهیم کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل، تاکید کرد: امروزه بسیاری از مردم نسبت به مسائل اجتماعی جامعه و شهر بی‌تفاوت شده‌اند، امیدوارم با برگزاری این رویدادها و استفاده مطلوب از این ایده‌ها و طرح‌ها این معضل حل شود.

در پایان، سعید جعفری، فاطمه جعفری، نازیلا نژاددادگر، ثریا حمیدی و فاطمه علیزاده به واسطه ارایه ایده‌های اتاق کارآفرینی مدارس، کارآزمایی اجتماعی، ارتقای تفکر مراقبتی و هر محله یک پایگاه گفت‌وگوی خانواده با اهدای لوحی مورد تکریم قرار گرفتند.

انتهای پیام
captcha