به گزارش ایکنا از اردبیل و به نقل از روابط عمومی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان اردبیل، حجتالاسلام علی علایی، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل، دهم شهریورماه، از برگزاری دوره تربیت مربی مهدویت در استان خبر داد و گفت: دوره تخصصی تربیت مربی مهدویت با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد مهدویت، در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی، از هشتم تا نهم شهریورماه به همت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان اردبیل و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، اداره اوقاف و امور خیریه استان و دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
حجتالاسلام علایی اظهار کرد: این دوره آموزشی با شرکت ۱۱۰ نفر از خواهران و برادران در سالن اجتماعات دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
وی به عناوین این دوره آموزشی اشاره کرد و افزود: اندیشه موعود در ادیان ابراهیمی، مهدویت در قرآن، مهدویت در منابع روایی شیعه، مهدویت از نگاه اهل سنت، انحرافات و مدعیان دوروغین مهدویت از مباحث درسنامه مهدویت در این دوره آموزشی بود.
حجتالاسلام علایی افزود: دوره آموزشی تربیت مربی مهدویت به مدت ۲ هفته روزهای پنجشنبه و جمعه به صورت حضوری و در ادامه به صورت مجازی در قالب ۴۰ ساعت آموزشی برگزار و پس از اخذ آزمون به شرکتکنندگان گواهی پایان دوره اعطا میشود.
انتهای پیام