کد خبر: 4223970
تاریخ انتشار : ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷

اهدای اعضای بدن ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند

اعضای بدن ایثارگر اردبیلی زنده‌یاد محمدجواد سنگی متولد خلخال و ساکن اردبیل که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده وی به بیماران نیازمند استان اهدا شد.

اهدا عضو جواد سنگیبه گزارش ایکنا، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل، زنده‌یاد جواد سنگی، ۲۸ ساله، به دنبال خونریزی مغزی در اثر سقوط از ارتفاع در بخش آی. سی یو جراحی مغز و اعصاب بیمارستان فاطمی اردبیل بستری شده بود.

بر اساس این گزارش، با وجود مراقبت‌های درمانی و با تایید علایم مرگ مغزی، اعضای بدن وی پس از تشخیص و تایید توسط متخصصین و کوردیناتور‌های واحد فراهم‌آوری اعضا و نسوج پیوندی و با رضایت خانواده آن مرحوم جهت اهدا به تهران اعزام شد تا نجات بخش چندین بیمار نیازمند شود.

زنده‌یاد سنگی چهارمین اهدا کننده عضو از استان اردبیل در سال ۱۴۰۳ به شمار می‌رود که اعضای بدن وی جهت اهدا به تهران اعزام شد.

اردبیل در ۶ سال گذشته رتبه نخست شناسایی بیماران مرگ مغزی و اهدای عضو در کشور را به دست آورده و فرهنگ اهدای عضو جان‌باختگان در این استان به شکل ملموسی در حال رشد است.

انتهای پیام
captcha