اولین گروه زائران ایرانی امروز راهی مکه می‌شوند
کد خبر: 4144298
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳

اولین گروه زائران ایرانی امروز راهی مکه می‌شوند

رئیس ستاد مدینه حج با اشاره به اینکه امروز 14 کاروان از مدینه عازم مسجد شجره و سپس مکه مکرمه می‌شوند، گفت: همه در تلاش هستیم تا خدمات مورد نیاز زائران به موقع تأمین شود و با کمبودی مواجه نشوند.

اولین گروه زائران ایرانی امروز راهی مکه مکرمه می‌شوندبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، محمدجواد دانشیار، رئیس ستاد مدینه اعلام کرد: تا پایان روز یکشنبه هفتم خرداد 68 کاروان زائران ایرانی با 48 پرواز به سلامت به مدینه منوره مشرف شدند و تعداد زائران به 9 هزار و 780 نفر رسید.

وی با اشاره به اینکه زائران برای سومین روز به زیارت دوره پرداختند، اظهار کرد: زائران به زیارت حضرت حمزه سیدالشهداء در احد، مسجد ذوقبلیتن، مساجد سبعه و مسجد قبا می‌پردازند و نیمی از روز خود را به دیدن اماکن مقدسه اختصاص می‌دهند.

دانشیار ادامه داد: از روز گذشته و طبق برنامه‌ریزی‌‌های صورت گرفته14  کاروان به زیارت روضه شریفه در مسجدالنبی مشرف شدند. از امروز دوشنبه هم که روز ششم اقامت نخستین گروه‌های اعزامی زائران ایرانی در مدینه منوره است بعد از نماز عصر حجاج در هتل‌ها آماده برگزاری مراسم وداع می‌شوند و به سمت مسجد شجره حرکت کرده و بعد از نماز مغرب و عشا عازم مکه مکرمه خواهندشد.

رئیس ستاد مدینه، با اشاره به اینکه امروز نخستین کاروان‌های ایرانی توفیق تشرف به مکه مکرمه را پیدا خواهندکرد، تصریح کرد: امسال ایران برای تامین مسکن حجاج در مدینه منوره 18 هتل دراختیار دارد که هشت هتل در منطقه مرکزی جنوبی و 10 هتل در منطقه مرکزی غربی قراردارد و می‌توان گفت محل اقامت زائران ایرانی جزو بهترین هتل‌هاست.

وی ادامه داد: بازدید مدام توسط نیروهای نظارت و بازرسی بعثه مقام معظم رهبری، سازمان حج و زیارت و بازرسی کل کشور به عمل می‌آید و تلاش همه عزیزان این است که خدمات مورد نیاز حجاج به موقع تأمین شود و با کمبودی مواجه نشوند.

دانشیار اظهار کرد: در مدینه دو آشپزخانه مرکزی پیش‌بینی شده که دو مجتمع صنعتی تولید غذا محسوب می‌شود و هر کدام ظرفیت پخت بیش از شش هزار پرس غذا در هر وعده را دارد؛ یک آشپزخانه اقلیمیه یا زین و آشپزخانه دیگر به نام آشپزخانه القمری یا همان آشپزخانه الدخیل سابق است و آشپزهای ایرانی با رعایت مسائل بهداشتی و مواد اولیه مناسبی که توسط کمیته تغذیه و تدارکات از قبل هماهنگ و خریداری می‌شود، عملیات پخت را انجام می‌دهند و محموله‌های غذا توسط هیترهای برقی و ماشین‌های حمل غذا به محل اقامت زائرین انتقال داده می‌شود.

به گفته وی، امسال پیش‌بینی شده است در کنار موادی که به صورت بوفه باز ارائه می‌شود، برای زائران صبحانه گرم هم سرو شود.

وی ادامه داد: حجاجی که در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در مدینه منوره حضور دارند، از برگزاری دعای کمیل در شب‌های جمعه که توسط بعثه مقام معظم رهبری و به صورت متمرکز در هتل‌ها برگزار می‌شود، بهره‌مند خواهندشد. برنامه‌ریزی‌ لازم برای قرائت دعای ندبه نیز توسط مسئولان فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری انجام شده است.

دانشیار اظهار کرد: از همه حجاج و زائرانی که توفیق تشرف به سرزمین وحی را دارند، درخواست می‌شود از این فضای معنوی حداکثر بهره لازم را ببرند؛ خادمان ضیوف الرحمان در هتل ها و واحدهای حمل و نقل، بازرسی، تغذیه و تدارکات به صورت شبانه روزی در تلاش برای ارائه خدمات به شما هستند تا بتوانید با خیال راحت‌ به بهره‌مندی از مسائل معنوی و استفاده از این فضای معنوی بپردازند که همگان آرزوی حضور در آن را دارند.

انتهای پیام
captcha