به گزارش ایکنا از اردبیل، حکیمه نوری، معاون پژوهش موسسه آموزش عالی الزهرا(س) اردبیل، ششم اسفندماه، در حاشیه برگزاری اختتامیه جشنواره پژوهشی «زن و خانواده اسلامی» در اردبیل اظهار کرد: افزایش توان و مهارت تولید علم توسط طلاب از اهداف عالیه حوزههای علمیه خواهران کشور است که در راستای تحقق آن ایجاد فضای تبادل فکری و علمی در طلاب میتواند مثمرثمر باشد.
وی ادامه داد: مدارس علمیه خواهران استان اردبیل ظرفیتهای فراوانی در بخش پژوهشی و علمی دارند و فعالان این عرصه در سال جاری با قدرت و جدیت ویژهای در تولید آثار پژوهشی ظاهر شدند.
مدرس حوزه خواهران اردبیل تصریح کرد: به منظور ایجاد بستر رقابتی علمی مناسب در عرصه پژوهش، اولین جشنواره پژوهشی استانی «زن و خانواده اسلامی » در مؤسسه آموزش عالی الزهرا(س) اردبیل برگزار شد و طلاب در این زمینه آثار قابل قبولی ارائه کردند.
نوری با اشاره به نحوه برگزاری جشنواره پژوهشی، بیان داشت: این جشنواره در قالب تدوین مقاله در سه محور ازدواج اسلامی، خانواده اسلامی و فرزندآوری اسلامی ویژه طلاب مدارس علمیه خواهران استان اردبیل برگزار شد.
معاون پژوهش موسسه آموزش عالی الزهرا(س) اردبیل اضافه کرد: در این جشنواره حدود ۵۳ مقاله مورد ارزیابی قرار گرفت و از بین آنها تعداد پنج اثر بهعنوان آثار برگزیده انتخاب شد که از نگارندگان این آثار تقدیر به عمل آمد.
حجتالاسلام مهدی نوروزی، مدیر حوزه علمیه برادران استان اردبیل نیز به اهمیت تحقیق و پژوهش تأکید و بیان کرد: احیای روح تحقیق در حوزههای علمیه در ایجاد نگرش علمی یک طلبه نقش بسزایی دارد.
وی افزود: محقق، زمانی طرح یک مطالعه پژوهشی را پیریزی میکند که به مسالهای درخور بررسی برخورد کند. یکی از راههای به دست آوردن مساله پژوهشی، پرداختن به مسائل و مشکلات کف جامعه مانند مسائل زنان و خانواده است.
مدیر حوزه علمیه برادران استان اردبیل با تأکید بر نوع منبع تولید اطلاعات جدید، اظهار کرد: دادههای پژوهشی طلاب اگر بر پایه نتایج پژوهشهای قبلی باشد، در واقع به مصرف اطلاعات پرداختهاند و اگر مبتنی بر مشاهدات و تحلیلهای جاری باشد، تلاششان به تولید اطلاعات منجر شده است.
حجتالاسلام نوروزی تصریح کرد: توسعه علمی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود. در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه محسوب میشود.
انتهای پیام