حجتالاسلام والمسلمین مهدی ستوده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، در حاشیه همایش هیئت امناء مساجد و بقاع متبرکه استان در گفتوگو با ایکنا از اردبیل، اظهار کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله العالی) هر مسجد باید یک پایگاه قرآنی باشد و در ماه رمضان میتوان به خوبی به این فرمایش جامه عمل پوشاند.
وی گفت: جوانان و نوجوانان بسیاری همراه با سایر افراد به مساجد و محافل انس با قرآن میآیند که این امر سبب آشنایی هرچه بیشتر آنها با کلام وحی میشود.
حجتالاسلام ستوده عنوان کرد: تقویت برنامههای فرهنگی، مذهبی و تلاش برای تحقق اهداف جهاد تبیین از رویکردهای اصلی است که در ماه مبارک رمضان به جد پیگیری میشود.
مدیرکل اوقاف اردبیل یادآور شد: حضور نوجوانان و جوانان در این مجالس و محافل بسیار ارزشمند است و قطعاً این حرکت میتواند به روشنگری و تبیین بسیاری از مسائل کمک کند.
وی با بیان اینکه در ۲ هزار و ۳۰۰ مسجد و ۴۰ امامزاده استان اردبیل برنامههای متنوع فرهنگی، معنوی و مذهبی در ماه بهار قرآن در حال برگزاری است، خاطر نشان کرد کرد: برگزاری نماز جماعت، سخنرانی ائمه جماعات و برگزاری مجالس تحدیرخوانی، تفسیر قرآن و ترتیلخوانی از جمله این برنامهها است که در ماه رمضان در مساجد و امامزادهها استان برگزار میشود.
حجتالاسلام ستوده تأکید کرد: هر جوان با ایمانی که به تلاوت قرآن بپردازد، قرآن با گوشت و خون او آمیخته شده و پروردگار، او را در ردیف فرشتگان قرار دهد و قرآن، نگهبان او در روز قیامت خواهد بود، فلذا کسی که در این امر، متحمل دشواری بیشتری شود، پاداش او دوچندان خواهد بود.
مدیرکل اوقاف اردبیل ضمن تأکید بر این که برای اُنس با قرآن باید دارای برنامه منظم بود، ادامه داد: با توجه به این که قرآن کریم، رزقِ روحی مؤمن است، باید این تغذیه، مستمر و دائمی باشد و حداقل روزی ده آیه از قرآن کریم و یا یک صفحه از آن تلاوت شود، به این معنا که تلاوت قرآن در هیچ روزی ترک نشده و تدبر در قرآن و آیات نورانیاش فراموش نشود و آداب ظاهری قرآن مثل؛ با وضو، رو به قبله بودن و حضور قلب داشتن در وقت تلاوت آن و سایر آداب مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام