کد خبر: 3994430
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱

طرح تحول بسیج دانشجویی در اردبیل اجرا می‌شود

مسئول بسیج دانشجویی استان اردبیل، گفت: با هدف تحول و اعتلای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان، طرح تحول بسیج دانشجویی در اردبیل اجرا می‌شود.

رضازاده// طرح تحول بسیج دانشجویی در اردبیل اجرا می‌شودروح‌اله صابری، مسئول بسیج دانشجویی استان اردبیل، در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، اظهار کرد: با هدف تحول و اعتلای بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان، طرح تحول بسیج دانشجویی در اردبیل اجرا و به همین منظور دانشجویان نسبت به ارائه ایده‌ها، نظرات و پیشنهادات خود می‌پردازند.

وی بیان کرد: ارائه دیدگاه‌ها و نظرات برای اجرای طرح تحول بسیج دانشجویی اولویت اساسی بوده و ساختار متناسب با ماموریت‌های بسیج دانشجویی، نحوه به کارگیری و استفاده از ظرفیت ادوار، عرصه‌های مغفول مانده در برنامه بسیج دانشجویی، نقش بسیج دانشجویی در حرکت عمومی معقول و منضبط است.

مسئول بسیج دانشجویی استان اردبیل، ادامه داد: کاربردی‌سازی ایده‌های اجرایی برای هم‌افزایی و تبادل نظرات میان نخبگان، دانشگاهیان، فعالان بسیج دانشجویی و ادوار در خصوص طرح تحول  خبر بسیار حائز اهمیت است.

صابری ادامه داد: از تمامی دانشجویان و ادوار بسیج دانشجویی و دغدغه‌مندان برای بیان نقطه نظرات خود در خصوص طرح تحول بسیج دانشجویی دعوت به عمل می‌آید که می‌توانند در پیام‌رسان‌های داخلی ایتا و بله به آدرس @arman_daneshjoo و شماره 09384136678 ایده‌های خود را تا تاریخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۰ ارسال کنند.

انتهای پیام
captcha