نامگذاری معابر تهران به نام اساتید قرآن؛ مهم‌ترین خبر معارفی رسانه‌ها
کد خبر: 3909035
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۵

نامگذاری معابر تهران به نام اساتید قرآن؛ مهم‌ترین خبر معارفی رسانه‌ها

«نامگذاری معابر تهران به نام اساتید قرآن» یکی از عناوین اصلی خبرها در صفحات معارفی رسانه‌های امروز است.

به گزارش ایکنا، صفحات معارفی رسانه‌ها، امروز دوشنبه 16 تیرماه، اخبار متعددی منتشر کرده‌اند که در ادامه مورد بررسی قرار می‌دهیم.

فارس

صفحه فعالیت‌های قرآنی خبرگزاری فارس تا ساعت 15 امروز تعداد هشت خبر منتشر کرده است. در خبری با عنوان «آموزش حضوری و غیرحضوری قرآن در طرح شکوه تلاوت رضوی» آمده است: دوره‌های آموزشی تلاوت قرآن کریم با عنوان «شکوه تلاوت رضوی» به همت مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می‌شود.

این برنامه به صورت حضوری و غیرحضوری و به صورت رایگان برگزار می‌شود و در آن دوره‌هایی چون روخوانی و روانخوانی تجوید مقدماتی و تفسیر قرآن کریم اجرا خواهد شد. علاقه‌مندان برای حضور در این دوره‌ها تا پایان فردا هفدهم تیرماه مهلت دارند جهت ثبت‌نام اقدام کنند. همچنین داوطلبان دوره‌های حضوری باید به صورت حضوری به اداره علوم قرآنی حرم رضوی مراجعه کنند. همچنین علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و نام‌نویسی به سایت اینترنتی مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی مراجعه کنند.

در خبری دیگر با عنوان «برگزاری نخستین همایش قرآن و روانشناسی به صورت مجازی» می‌خوانیم: اولین دوره همایش ملی قرآن و روانشناسی روز‌های ۲۲، ۲۳ و ۲۴ تیرماه به صورت مجازی برگزار می‌شود. این همایش که مقرر بود به صورت حضوری در اول تیرماه برگزار شود، به دلیل شرایط اجتماعی پیش آمده، به صورت مجازی برگزار می‌شود. دبیرخانه همایش از زمستان ۱۳۹۸ آغاز و با تعیین موضوعات جامع در حوزه روانشناسی به دریافت مقاله از صاحب‌نظران و پژوهشگران مبادرت ورزید. در این بخش، ۳۵۰ پژوهش در قالب مقاله و پوستر علمی ارسال شد که شورای داوری همایش، ۱۲۸ مقاله را به صورت قطعی پذیرفته که به صورت شفاهی یا پوستر در روزهای همایش ارائه خواهند شد. چکیده آنها هم در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) نیز نمایه خواهد شد. همچنین اصل مقالات نیز در کتابچه مقالات همایش قرآن و روانشناسی منتشر می‌شود.

این همایش با همکاری دانشگاه امام صادق(ع)، پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س)، وزارت بهداشت، مؤسسه آموزش عالی آل طه، کانون روانشناسی اسلامی دانشگاه تهران و … برگزار می‌شود که هیئت رئیسه همایش آقایان حجازی، بهرامی، رحیمیان و رضازاده هستند. همچنین دبیر علمی همایش احسان بهرامی و دبیر اجرایی همایش فاطمه فیاض هستند. در این برنامه اساتیدی چون سیدعلی مرعشی، اصغری نکاح، آذربایحانی، پسندیده، جان بزرگی، بهرامی و اساتید مدرسه دانشجویی قرآن و عترت(ع) حضور دارند و داوری کار را اساتیدی چون آقایان اخوت، پسندیده، طهماسبی، غباری و برخی اساتید دیگر انجام می‌دهند.

شش خبر دیگر این صفحه در روز جاری شامل «اندیشه شهید صدر یک جریان فکری نیرومند در حال حرکت به سمت آینده است»، « تولید مستند زندگی بزرگترین واقف علمی کشور/ «صفر و بی‌نهایت» معرفی بنیانگذار نوبل ایرانی»، «انصاریان: انسان نباید موجب آبروریزی دیگران شود»، «پایان نام‌نویسی مراکز شبانه‌روزی حفظ قرآن بیت‌الاحزان با استقبال ضعیف مردم»، «ابراز نگرانی آیت‌الله نوری همدانی از وضع معیشتی طلاب» و «ترتیل صفحه ۴۱۲ قرآن باصدای عبدالباسط+صوت و متن» هستند.

تسنیم

صفحه دین، قرآن و اندیشه خبرگزاری تسنیم در روز جاری تعداد ده خبر منتشر کرده است. در خبری با عنوان «جزئیات برگزاری آزمون طلّاب حوزه‌های علمیه به صورت مجازی/ ثبت‌نام مجدد از ۲۵ تیر» آمده است: حجت‌الاسلام مهدی رستم‌نژاد با تشریح جزئیاتی از برگزاری آزمون ورودی حوزه‌های علمیه سال تحصیلی 1400-1399 به صورت مجازی گفت: هر چند اصل در مجامع علمی بر برگزاری آزمون‌های ورودی، به صورت حضوری است، اما با توجه به شیوع روزافزون ویروس کرونا در اغلب مناطق کشور و لزوم حفظ سلامت افراد جامعه که امری غیرقابل انکار و مورد تأکید علما به ویژه مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید است، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه جهت پرهیز از اجتماعات و تبعات منفی آن، آزمون ورودی سال تحصیلی جدید را به صورت مجازی برگزار می‌کند: تمامی افرادی که اقدام به ثبت‌نام اولیه کرده‌اند(حداقل کد ملی و شماره همراه متقاضی در سامانه پذیرش وارد شده) می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و از امتیازات آن برخوردار شوند.

داوطلبان محترمی که به دلیل عدم دسترسی به اینترنت و یا به هر دلیل دیگری، موفق به شرکت در آزمون نشوند می‌توانند از طریق کمیسیون پذیرش اقدام کنند. بدیهی است در این کمیسیون شایستگی‌های لازم علمی و شخصیتی برای ورود به حوزه به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی در نظر گرفته خواهد شد. متقاضیان محترمی که برخی از شرائط اولیه(معدل کلاسیک و سن) را نداشته باشند، نیز می‌ توانند از طریق کمیسیون پذیرش اقدام کنند، شرائط پذیرش کمیسیونی در سایت پذیرش اطلاع‌رسانی می‌‌شود. افرادی که تاکنون موفق به ثبت‌نام نشده و یا ثبت‌‌نام‌شان ناقص است، می‌توانند از تاریخ 99/4/25 به سامانه پذیرش مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام کنند. داوطلبان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت پذیرش حوزه‌های علمیه به آدرس https://paziresh.ismc.ir/ و یا کانال اطلاع‌رسانی پذیرش در پیام‌رسان ایتا به آدرس https://eitaa.com/pazireshhowzehم مراجعه کنند.

در خبری دیگر با عنوان «برخی معابر تهران به نام اساتید قرآن نامگذاری می‌شود» آمده است: سیدحسین موسوی‌بلده، رئیس اجرایی شورای عالی قرآن شهرداری تهران از موافقت نامگذاری کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران برای نامگذاری اساتید مرحوم قرآنی کشورمان در معابر تهران خبر داد. وی در این باره گفت: چند ماه پیش از سمت شورای عالی قرآن شهرداری تهران نامه‌ای را به منظور تغییر نام برخی از معابر شهر تهران به نام اساتید بزرگ قرآن کشورمان به شورای شهر تهران ارسال کردم و کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران هم موافقت کرد. تأیید این کار برای سیر مراحل اداری و کارشناسی‌ که بخش از آن نیز نیاز به استعلامات و نظرات شهردارن مناطق را هم به همراه دارد، در دستور کار قرار گرفته است.

موسوی‌بلده گفت: زمانی که استعلامات و نظرات کارشناسی صورت گرفت، تصمیم نهایی در صحن علنی شورای شهر تهران گرفته می‌شود. اسامی مرحوم ابراهیم پورفرزیب(مولایی) مشهور به اکبرالقراء؛ مرحوم محمدتقی مروت، معروف به استادالاساتید؛ حسین صبحدل، معروف به مؤذن انقلاب؛ مرحوم ابوالشهید علی اربابی، مرحوم محمد غفاری و مرحوم سرهنگ حسن بیگلری پیشنهاد شده و موافقت‌های اولیه صورت گرفته است. قرار هم شده تا پس از تأیید نهایی شورا، حتی‌الامکان معابر و میادین نزدیک منازل این اساتید به نامشان نامگذاری شود.

هشت خبر دیگر این صفحه در روز جاری شامل «کتابی که حجت‌الاسلام انصاریان برای استفاده در منبرها معرفی کرد»، «زندگی‌نامه شاخص‌ترین واقف علمی کشور به تصویر کشیده می‌شود»، «نهج‌البلاغه|غم‌زدایی از دیگران کفاره گناهان بزرگ»، «نخستین همایش ملّی قرآن و روانشناسی به صورت مجازی برگزار می‌شود»، «آثار و برکات «سلام»/ آنچه سبب خشم شیطان می‌شود »، «نشانه‌های انسان بدبخت در حدیثی از رسول خدا(ص)»، «حجت‌الاسلام رفیعی به‌طور زنده به سؤالات و شبهات دینی جوانان پاسخ می‌دهد + تیزر» و «خانواده ایرانی|صله‌رحم از منظر آیت‌الله خوشوقت؛ آیا می‌توان با اقوامی که امور شرعی را رعایت نمی‌کنند، رفت‌وآمد نکرد؟» است.

ایسنا

صفحه دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران، امروز صرفاً یک خبر با عنوان «نشست مشترک شورای معاونین مجمع جهانی تقریب و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی» منتشر کرده است.

مهر

«روایات و احادیثی که دلالت بر نقصان زنان دارد، ضعیف السند هستند» عنوان تنها خبر صفحه قرآن و متون دینی خبرگزاری مهر در روز جاری است.

میزان

صفحه دین و اندیشه خبرگزاری میزان تا ساعت 15 امروز هیچ خبری منتشر نکرده است.

ایرنا

«هم‌افزایی ملل اسلامی ضرورت امروز مسلمانان» عنوان تنها خبر صفحه قرآن و معارف خبرگزاری ایرنا در روز جاری است.

باشگاه خبرنگاران جوان

صفحه قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران جوان نیز در روز جاری یک خبر با عنوان «حدیث امیرالمومنین(ع) درباره آمال و آرزوها» منتشر کرده است.

انتهای پیام
captcha