لزوم احداث قرائت‌خانه در استان اردبیل
کد خبر: 3871265
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۳

لزوم احداث قرائت‌خانه در استان اردبیل

گروه فرهنگی- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل گفت: با توجه به کمبود فضا‌های مطالعاتی، دستگاه‌های مسئول در توسعه فضا‌های مطالعاتی و احداث قرائت خانه‌ها اهتمام داشته باشند.

لزوم احداث قرائت خانه در استان اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، پروانه رضاقلیزاده، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل، ۲۲ دی‌ماه در بازدید از سالن‌های مطالعه کتابخانه مرکزی اردبیل، اظهار کرد: کتابخانه‌های عمومی در تامین فضا‌های مطالعاتی برای دانش آموزان و دانشجویان برای مطالعه کتاب‌های درسی خودشان، تمامی تجهیزات و امکانات خود را در اختیار این قشر از افراد جامعه قرار داده‌اند.
وی با بیان اینکه سالن‌های مطالعه موجود در کتابخانه‌های عمومی قادر به پاسخگویی به این نیاز گسترده در استان نیست، افزود: سالن‌های مطالعه جهت استفاده محققان و پژوهشگران و مطالعه کنندگان کتاب‌های عمومی در نظر گرفته شده است و با توجه به کمبود فضا‌های مطالعاتی در سطح استان، سیل گسترده مطالعه کنندگان به سمت کتابخانه‌های عمومی روانه می‌شود.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی با بیان اینکه دستگاه‌های مسئول در قبال تامین فضا‌های مطالعاتی و قرائت خانه‌ها اهتمام کنند، گفت: در حال حاضر ۸۰ باب کتابخانه عمومی و مشارکتی در سطح استان فعال هستند و سالن‌های مطالعه این کتابخانه‌ها در مقابل مراجعه کنندگان پرشمار از ظرفیت کمتری برخوردارند.
وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر راه اندازی قرائت خانه‌ای خصوصی نیز مورد توجه قرار گرفته است و موسسات خصوصی می‌توانند با ورود به این بحث نسبت به اخذ مجوز‌های لازم از اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان بر اساس استاندارد‌های تعیین شده نسبت به راه اندازی قرائت خانه‌های خصوصی اقدام کنند.
رضاقلیزاده با اشاره به اینکه کتابخانه‌های عمومی در راستای رسالت خود به منظور ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی برنامه‌های متنوع فرهنگی، کتابخوانی، معرفی کتاب، نقدو بررسی و رونمایی از کتاب‌ها را در این در این سالن‌ها برگزار می‌کنند، افزود: در حال حاضر به طور متوسط در هر هفته بیش از ۵۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های عمومی استان برگزار می‌شود که اجرای این برنامه‌ها در سالن‌های مطالعه مشکلاتی را برای مطالعه کنندگان کتب‌های درسی به وجود می‌آورد.

انتهای پیام
captcha