کد خبر: 3443480
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
زنجانی تأکید کرد:

لزوم حفظ و تبیین ماهیت نهضت امام(ره) توسط روشنفکران جامعه

گروه اندیشه: فرماندار اردبیل بر لزوم حفظ و تبیین ماهیت نهضت امام خمینی(ره) توسط جریان‌های سیاسی و روشنفکران جامعه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، جواد زنجانی فرماندار اردبیل، عصر روز گذشته 12 آبان‌ماه، در جلسه هماهنگی راهپیمایی روز جهانی مبارزه با استکبار جهانی و یوم الله 13 آبان گفت: یوم الله 13 آبان یادآور 3 واقعه مهم تاریخی و تاریخ ساز در تاریخ انقلاب و مبارزات ملت ایران می‌باشد.
وی افزود: تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه، کشتار دانش‌آموزان درمقابل درب اصلی دانشگاه تهران توسط گارد ارتش ستم‌شاهی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره)، سه واقعه‌ای هستند که در روحیه ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار دارای نقطه مشترک می‌باشند.
زنجانی ادامه داد: این روحیه همچنان قوی‌تر از قبل در آحاد مختلف جامعه ایران وجود دارد و در میان سایر مسلمانان و آزادی خواهان جهان نیز انتشار یافته و مورد پذیرش قرار گرفته است.
فرماندار اردبیل با تأکید بر لزوم حفظ و تبیین ماهیت نهضت امام خمینی توسط جریان‌های سیاسی و روشنفکران جامعه، تصریح کرد: اگر جریان‌های مهمی که در جهت تکامل و استمرار نهضت و اهداف امام و انقلاب صورت گرفته است، دقیق، منطقی و همه جانبه تحلیل نشود، زودتر از تصور اقدام کنندگان، تحریف یا در بهترین صورت به فراموشی سپرده خواهد شد.
وی با تأکید بر لزوم حفظ روحیه استکبارستیزی در آحاد مردم ایران، خاطرنشان کرد: دشمنی ما با استکبارجهانی یک دشمنی اساسی و آشتی‌ناپذیر است و تا زمانی که آمریکا و ایادی آنها نسبت به نظام جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران بی‌احترامی داشته باشند و دست از توطئه و نیرنگ و فریب بر ندارند، این دشمنی و بی‌اعتمادی همچنان وجود خواهد داشت.
حجت‌الاسلام نظر پور رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان نیز با دعوت از عموم مردم همیشه در صحنه و استکبار ستیز اردبیل برای حضور حماسی و عاشورایی خود در تظاهرات روز چهارشنبه 13 آبان، تأکید کرد: مردم ولایی استان خشم و نفرت خود را متحد و یکپارچه و با شعار رسای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر استکبار اعلام و بار دیگر پیام بلند حضرت امام(ره) را در راه مبارزه با استکبار جهانی فریاد زده و بر مواضع انقلابی خود علیه آمریکا و استکبار صحه گذارند.
وی با اشاره به زمان و مکان راهپیمایی 13 آبان در اردبیل، گفت : مراسم راهپیمایی یوم الله 13 آبان همزمان با سراسر کشور از ساعت 10 صبح و در دو مسیر منتهی به میدان مصلی اردبیل برگزار خواهد شد که مسیر شماره یک از ایستگاه سرعین تا میدان مصلی و مسیر شماره دو از چهار راه ژاندارمری تا میدان مصلی تعیین شده است.

captcha