ضرورت شبکه‌سازی دقیق فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی
کد خبر: 3962551
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰

ضرورت شبکه‌سازی دقیق فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی

مسئول خانه قرآنی باب الحوائج(ع) شهرستان گرمی، با اشاره به خلأ معنوی در بحث حوزه رسانه‌، گفت: شبکه‌سازی دقیق فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت تشکل‌های فرهنگی و قرآنی جهت راه‌اندازی گروه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی امری ضروری است.

ضرورت شبکه‌سازی دقیق فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازیاعظم ستاری، مسئول خانه قرآنی باب الحوائج(ع) شهرستان گرمی، در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، گفت: شبکه‌سازی دقیق فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی و استفاده از ظرفیت تشکل‌های فرهنگی و قرآنی جهت راه‌اندازی گروه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی امری ضروری است.

وی با اشاره به فعالیت مؤسسات در سال ۹۹، گفت: علی‌رغم وقفه در فعالیت‌ها به دلیل شیوع کرونا، خانه‌های قرآنی در سه ماه پایانی سال در بخش آموزش دوره‌های عمومی و تخصصی، برگزاری دوره‌های تربیت مربی و نیز توانمندسازی و بازآموزی مدیران و مربیان در فضای مجازی فعالیت کردند.

ستاری با تأکید بر اینکه اساسی‌ترین راهکار برای نهادینه شدن فرهنگ قرآنی در جامعه عمل کردن به قرآن و دستورات الهی آن است، اظهار کرد: تمامی امور قرآنی مثل آموزش، قرائت، حفظ، برگزاری جلسات و محافل مقدمه‌ای برای اجرای دستورات قرآن است، بنابراین باید در این زمینه با توجه به اهمیت مقوله آموزش و گسترش فرهنگ قرآنی، مربیان قرآنی و مبلغان دینی نقش بسیار مهمی دارد.

مسئول خانه قرآنی باب الحوائج(ع) شهرستان گرمی، بیان کرد: امروز تشکل‌های مردمی و خودجوش قرآنی که برخی آنان از کمک‌های راهبردی اتحادیه تشکل‌های قرآنی بهره‌مند هستند، بسیار در امر نهادینه شدن فرهنگ قرآنی بدون اینکه ادعایی داشته یا از کمک‌های دولتی برخوردار باشند، در زمینه ترویج فرهنگ دینی و انتقال آن به نسل آینده مؤثر هستند.

شناخت معارف مهدوی ضرورت سبک زندگی اسلامی است

وی یادآور شد: سبک زندگی دارای اصول و مبانی‌ است که از ارزش‌های اعتقادی و دینی و مسائل عرفی حاکم بر جامعه و افراد آن سرچشمه می‌گیرد و سبک زندگی اسلامی برآیند اصولی است که از آموزه‌های اسلامی جریانی ساخته که افراد با آن شیوه در جامعه حرکت و زندگی کرده و زمینه حفظ ارزش‌ها، رستگاری معنوی، تقویت رهنمود‌های دینی و استمرار سنت‌ها در سبک زندگی است که منجر به ساختن ساختار رفتاری افراد می‌شود.

ستاری، شناخت معارف مهدوی را ضرورت سبک زندگی اسلامی دانست و افزود: بنا بر آیات و روایات خواندن «دعای فرج» یکی از وظایف شیعه در عصر غیبت است.

مسئول خانه قرآنی باب الحوائج(ع) شهرستان گرمی، خودسازی را نخستین ویژگی منتظر دانست و بیان کرد: سبک زندگی مهدوی اصلاح و سالم‌سازی جامعه را مد نظر قرار داده و انسانی که خود را شناخت، لایق دیدار امام زمانش می‌شود.

وی تصریح کرد: جامعه باید مستعد استقرار حکومت مهدوی باشد که در این راستا نمایندگان خاص و عام امام ماموریت زمینه‌سازی ظهور را  برعهده دارند.

ستاری، انتظار را به مثابه حرکت و پرهیز از گوشه نشینی دانست و تأکید کرد: انتظار به معنی آماده‌شدن و آماده بودن است، بنابراین منتظران در عصر غیبت با تزکیه نفس، بهترین بستر را برای حکومت مهدوی فراهم می‌کنند.

مسئول خانه قرآنی باب الحوائج(ع) شهرستان گرمی، تصریح کرد: هر قدر معنویت، ارزش‌های دینی و اخلاقی را در خود ارتقا دهیم، اسباب ظهور فراهم می‌شود.

وی گفت: حفظ دین و ایمان، ترک گناه، توبه، خودسازی، صبر و مقاومت، انتظار، دعا، خوداتکایی و عزت، مجاهدت و جهاد در راه خدا از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های جامعه مهدوی است.

انتهای پیام
captcha