روابط عمومی‌ها در امید آفرینی و کاهش مسائل اجتماعی نقش بسزایی دارند
کد خبر: 3947234
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵

روابط عمومی‌ها در امید آفرینی و کاهش مسائل اجتماعی نقش بسزایی دارند

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، گفت: روابط عمومی‌ها نه تنها در اطلاع‌رسانی بلکه در امید آفرینی، آسیب‌شناسی و کاهش برخی مسائل اجتماعی نقش بسزایی دارند.

روابط عمومی‌ها در امید آفرینی و کاهش مسائل اجتماعی نقش بسزایی دارندبه گزارش ایکنا از اردبیل، به همت هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان و با مشارکت جهاددانشگاهی و اداره کل بهزیستی استان اردبیل، کارگاه آموزش مجازی «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» دوشنبه ۲۲ دی‌ماه برای فعالین روابط عمومی برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه مهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با تشکر از توجه مسئولان استانی به موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه، اظهار کرد: روابط عمومی‌ها نه تنها در اطلاع‌رسانی بلکه در امیدآفرینی، آسیب‌شناسی و کاهش برخی مسائل اجتماعی چه در سازمان و چه در خارج از آن نقش بسزایی دارند.

اوچی، از آمادگی جهاددانشگاهی برای مساعدت در کاهش آسیب‌های اجتماعی خبر داد و تصریح کرد: این امر یکی از دغدغه‌های اصلی مسئولان استان است و به یقین رفع آن عزم ملی و همگانی می‌طلبد و روابط عمومی‌ها در این زمینه یکی از گروه‌های تاثیرگذار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تمام خدمات آموزشی جهادانشگاهی در سطح استان به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزشی این نهاد ارائه می‌شود، یادآور شد: دستگاه‌های اجرایی استان می‌توانند از سامانه آموزشی این نهاد(امجد) که یکی از بهترین سامانه‌های آمورزشی کشور است برای برگزاری برنامه‌های آموزش مجازی خود استفاده کنند.

در این کارگاه، مشاور استاندار و مسئول روابط عمومی استانداری اردبیل گفت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین چالش‌های تاثیرگذار در بنیان خانواده، وقوع آسیب‌های اجتماعی در جامعه است به همین منظور آگاهی بخشی به افراد می‌تواند در کاهش آن تاثیرگذار باشد.

غلامحسین غاربی به تاکید استاندار اردبیل در جلسه با هیات رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل بر ایفای نقش توسط روابط عمومی‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی اشاره و اظهار کرد: در این راستا سعی داریم برنامه‌های فرهنگ و آموزشی برگزار کنیم.

وی ضمن تشکر از اهتمام جهاددانشگاهی و اداره کل بهزیستی استان در برگزاری کارگاه آموزش مجازی «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» ادامه داد: تلاش داریم برگزاری چنین کارگاه‌هایی با حضور کارشناسان و صاحب نظران امر مستمر باشد تا بتوانیم در این امر وظیفه خود را ایفا کنیم.

غاربی ضمن قدردانی از همکاری جهاددانشگاهی با شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان اردبیل در اجرای برنامه‌های آموزشی خاطرنشان کرد: در شرایط کرونایی جامعه، سامانه آموزش مجازی جهاددانشگاهی به برگزاری پیوسته دوره‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی مورد نیاز استان کمک شایانی می‌کند.

در این کارگاه، مدیرکل بهزیستی استان اردبیل به نقش موثر روابط عمومی‌ها در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: آشنایی فعالین روابط عمومی‌های استان با نحوه کنترل، شناسایی، مدیریت، تدوین برنامه و سیاست‌های فرهنگی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و تلاش آنان در این زمینه می‌تواند به پیشبرد اهداف نهاد‌های متولی این امر کمک کند.

بهزاد ستاری با بیان اینکه روابط عمومی‌ها با تعامل موثر می‌توانند یاریگر دستگاه‌های اجرایی ارائه کننده خدمات اجتماعی باشند، ادامه داد: با توجه به دامنه گسترده آسیب‌های اجتماعی، لازم است افراد، خانواده و جامعه به ویژه نسل جوان نسبت به پیشگیری از این چالش، آگاهی لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه اورژانس ۱۲۳ اداره کل بهزیستی استان اردبیل در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی به صورت شبانه‌روزی به ارائه خدمات می‌پردازد، ادامه داد: افرادی که با مشکلات روحی و روانی، اضطراب و استرس ناشی از شیوع ویروس کرونا مواجه هستند، می‌توانند با اورژانس اجتماعی بهزیستی با شماره ۱۴۸۰ تماس بگیرند و خدمات، مشاوره و اطلاعات لازم را برای جلوگیری از آن کسب کنند.

در ادامه کارگاه آموزشی مجازی «پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی»، بایرام‌زاده، روانشناس و مدرس دانشگاه‌های استان اردبیل، اهمیت توجه به آسیب‌های اجتماعی برای ایجاد امنیت و آرامش در خانواده و جامعه را تشریح کرد و به سؤالات حاضران پاسخ داد.

انتهای پیام
captcha