طرح مشاغل خانگی زمینه توسعه استعداد‌های منطقه را فراهم می‌کند
کد خبر: 3936354
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸

طرح مشاغل خانگی زمینه توسعه استعداد‌های منطقه را فراهم می‌کند

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان اردبیل، گفت: «طرح ملی توسعه مشاغل خانگی»، فرصت مناسبی را برای توسعه، استفاده از ظرفیت و استعداد‌های منطقه به ویژه در حوزه کشاورزی و صنایع دستی فراهم می‌کند.

طرح مشاغل خانگی زمینه توسعه استعداد‌های منطقه را فراهم می‌کندبه گزارش ایکنا از اردبیل، مهران محمدی، مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان اردبیل، یکم آذرماه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان پارسآباد که با محوریت تشریح «طرح ملی توسعه مشاغل خانگی»، یکم آذرماه برگزار شد، با اشاره به روند اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در اردبیل، گفت: امیدواریم این طرح با همکاری موثر جهاددانشگاهی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرمانداری‌ها و کلیه دستگاه‌های مرتبط با اشتغال با نظم و دقّت مناسبی اجرا و اهداف آن محقق شود.

محمدی با اشاره به اینکه مشاوره و ثبت‌نام متقاضیان مشاغل خانگی علاوه بر سایر شهرستان‌ها در مرکز آموزش جهاددانشگاهی پارس‌آباد نیز به صورت رایگان در سامانه inhb.ir در حال انجام است، تصریح کرد: رشته‌های تولیدات قالی بافی، بافندگی تابلو فرش، چرم دست دوز، رودوزی سنتی، خیاطی لباس، گلیم‌بافی، بسته‌بندی عسل، تولیدکننده گیاهان دارویی، ویرایشگر متون، مترجمی، برنامه‌نویسی و انیماتور از اولویت‌های شغلی قابل ثبت نام در استان اردبیل شناسایی و معرفی شده است.

وی یادآور شد: این طرح علاوه بر اینکه اشتغال پایدار را برای افراد متقاضی به دنبال خواهد داشت بلکه موجب ارتقای کمیت و کیفیت محصولات، برندسازی محصولات، کمک به تنظیم برنامه‌های تولید و فروش صاحبان مشاغل و پیشران‌ها، اتصال به بازار و بنگاه‌های بالادستی خواهد شد.

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی استان اردبیل اضافه کرد: با بهره‌مندی از ظرفیت دستگاه‌های متولی اشتغال می‌توان متقاضیان مشاغل خانگی را در این شهرستان از طریق اطلاع‌رسانی شناسایی و با ورود مشمولان به این طرح دغدغه اشتغال آن‌ها را برطرف کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری پارس آباد نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت بهره‌مندی شهرستان از مزیت‌های این طرح ملی، اظهار کرد: این طرح فرصت مناسبی را برای توسعه، استفاده از ظرفیت و استعداد‌های منطقه به ویژه در حوزه کشاورزی و صنایع دستی فراهم می‌کند.

اروجعلی محمدزاده با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی ظرفیت و مزیت‌های استان را به خوبی شناسایی و معرفی کرده است، افزود: توجه به آموزش و توانمندسازی و اتصال به بازار در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از نقاط قوت این طرح است که باید این مرحله با برنامه‌ریزی مناسب توسط جهاددانشگاهی به انجام برسد.

وی خاطرنشان کرد: لازم است دستگاه‌های اجرایی که با مردم ارتباط مستقیمی دارند نسبت به هدایت مشمولان این طرح که توسعه اقتصاد و اشتغالزایی را رقم خواهد زد، اقدام کنند.

محمدزاده یادآور شد: با توجه به اینکه پارس‌آباد، دومین شهرستان استان اردبیل از نظر وسعت و جمعیت است به همین خاطر نیاز به ایجاد اشتغال پایدار در این شهرستان محسوس‌تر است.

انتهای پیام
captcha